HARM VAN REENEN

projecten

winkel

contact

MIGRANTS IN EUROPE

 

Migranten komen in de berichtgeving van media vaak negatief naar voren. Mensen zien meer de negatieve kanten van de migranten, zoals het opslokken van banen, het geweld en vandalisme en het opslokken van de belastingcenten doordat van dat geld de opvang van hen wordt betaald. Al met al helemaal niet rooskleurig.

 

De regeringen in de verschillende landen doet daar nog een schepje bovenop door met tal van nieuwe regels en wetjes op de proppen te komen, om zo de migrant in zijn bewegingsvrijheid in te perken.

 

Tegenover al deze negatieve publiciteit over de migranten wil ik iets positiefs zetten. Er zijn namelijk genoeg migranten die zich wel aanpassen aan de samenleving waarin ze zijn in Europa, houden zich aan de regels, hebben een baan, studeren etc. Vaak hebben mensen dat niet door dat zij de stille kracht in een bedrijf zijn. Door affiches hiervoor te ontwikkelen wil ik dit onder de aandacht brengen. Aan de basis voor deze affiches liggen verschillende quotes die mijn standpunt verwoorden. Daar omheen zijn kernwoorden geplaatst wat met de migranten kwestie te maken heeft.

© HARM VAN REENEN